Find din næste charterferie

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed

Charterferier

Lejlighedshotel New Garden Luna Side

Lejlighedshotel New Garden Luna Side er en skøn ferieadresse til en tur til Tyrkiet! Tag en forfriskende dukkert i poolen og læg dig på en solseng. Få en dejlig drink i poolbaren, og nyd solen. Inden for 15 minutters gang kan du også nyde havet og stranden. Sørg også for at besøge det livlige centrum af Side. Her finder du mange butikker og restauranter og smukke seværdigheder.

1288,- pr. person

Lejlighedshotel Mitos

I det livlige centrum af Oba, ca. 4 km fra Alanya, ligger Lejligheder Mitos. Herfra er du på ingen tid på den gyldne strand, og det klare blå hav ligger for dine fødder. Du kan komme til centrum af Alanya efter en længere gåtur langs stranden eller med dolmus (en lille bus). Lejlighederne har en enkel indretning og er udstyrede med alle fornødenheder. Swimmingpoolen giver den nødvendige afkøling, og i den hyggelige bar kan du få forfriskende drinks både om dagen og om aftenen. I restauranten kan du bestille de lækreste retter. Det gæstfrie personale gør alt for at få alle til at føle sig hjemme her.

1304,- pr. person

Lejligheder Almera Park

Lejligheder Almera Park er et simpelt indrettet lejlighedshotel beliggende i gåafstand fra Alanya centrum, og kun 200 m fra Øststranden. Almera Park er ikke stort, og her er en hyggelig og familiær atmosfære. Poolområdet er indbydende, og specielt vandrutsjebanerne bliver hurtigt populære blandt børn og andre vandhunde. Indkvarteringen sker i toværelses ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor I har friheden til selv at tilberede lette måltider. Økonomilejlighederne ligger i en separat bygning på den anden side af vejen (tidl. Lejl. Almera). I området omkring Almera Park findes flere restauranter, og I kan også vælge at spadsere langs strandpromenaden til Alanya centrum. Vi anbefaler Lejligheder Almera Park til både voksne og børnefamilier, der ønsker at bo i lejligheder af middel standard med en god beliggenhed.

1305,- pr. person

Lejligheder Green Park

Lejligheder Green Park er et populært lejlighedshotel med en god beliggenhed i en rolig del af Alanya, tæt på tirsdagsmarkedet og i gåafstand fra centrum. Standarden er god, og Green Park er populært blandt skandinaviske gæster. Indkvarteringen sker i 63 rummelige to- og treværelses ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor du har mulighed for selv at tilberede dine måltider. Dine indkøb kan du med fordel gøre i de overdækkede markedshaller, som ligger et par minutters gang fra Lejligheder Green Park. Her er dagligt et stort udvalg af frisk frugt, grønt og fisk. Til komplekset hører et godt poolområde og en separat swimmingpool med vandrutsjebane, der er meget populær hos børnene. Green Park anbefales især til familier, der gerne vil bo flere sammen, og som ikke har noget imod den hyggelige gåtur ned til stranden eller centrum. I højsæsonen arrangerer hotellet også gratis shuttlebus til Kleopatra stranden et par gange dagligt. Trafikstøj må påregnes.

1342,- pr. person

Leda Beach

Hotel Leda Beach ligger lige ved Sides strand. Hotellet har to swimmingpools, en børnepool og en solterrasse med solsenge og parasoller. Værelserne er enkelt indrettet, og har eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. I hovedrestauranten kan du nyde både morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også en snackbar og en bar hvor du kan få dig en velfortjent drink. Hotel Leda Beach er et ideelt valg for familier med børn eller dem, der ønsker en rolig ferie.

1371,- pr. person

Lejligheder Pasahan

Lejligheder Pasahan ligger få minutters gang fra stranden, i udkanten af Marmaris. Her indkvarteres du i rummelige treværelses lejligheder med tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter eller blot lave en kop kaffe, når du har lyst. Der er plads til op til 5 personer i lejlighederne, så her kan du roligt tage hele familien med. Pasahan har et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool, børnepool og vandrutsjebane. Når du gerne vil opleve Marmaris' livlige centrum, kan du enten tage dolmus eller spadsere langs strandpromenaden, hvor der ligger restauranter og barer med en dejlig udsigt over bugten. Vi anbefaler Lejligheder Pasahan til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo tæt ved stranden og med den frihed, som indkvartering i ferielejligheder giver.

1371,- pr. person

Lejligheder Parkmar

Lejligheder Parkmar er et hyggeligt lejlighedskompleks beliggende centralt i Marmaris. Vil du tilbringe en hyggelig dag på stranden kan denne nås til fods i løbet af ca. 10 minutter, mens byens livlige centrum kan nås på et kvarter. Du har derfor rig mulighed både at slappe af og gå på opdagelse i byens charmerende gader, hvor du kan gøre masser af spændende indkøb eller nyde en god middag på en af Marmaris' mange restauranter. På Parkmar indkvarteres du enkelt møblerede lejligheder, som kan rumme op til 4 personer. Til lejlighederne hører et lille poolområde, hvor du kan nyde dagen på en solseng ved poolkanten. Her er desuden en poolbar, hvor du i løbet af dagen kan hente kølige drikkevarer. Sunweb anbefaler Lejligheder Parkmar til alle, som vil bo centralt og i egen lejlighed, når ferien går til Marmaris.

1386,- pr. person

Lejligheder Angora

Når vi spørger folk, hvad der gør Lejligheder Angora til en god indkvartering, kan de ikke slet ikke vælge. Er det beliggenheden, de pænt vedligeholdte og rummelige lejligheder, det venlige personale eller den hyggelige bar? Sandsynligvis er det en kombination af alle disse ting. De meget hjælpsomme ejere er altid til stede. Ved lejlighederne finder du en swimmingpool, hvor du kan køle dig ned, og en hyggelig poolbar. Her kan du også bestille lækre retter; prøv fx tyrkiske pandekager! Du skal blot følge gaden for at komme til den berømte Kleopatra-strand, og centrum ligger kun en kort tur væk. Kort sagt, det ideelle sted til en vellykket sommerferie!

1398,- pr. person

Lejligheder Siesta Beach

Lejligheder Siesta Beach er et hyggeligt lejlighedskompleks med en fantastisk beliggenhed i Gümbet. Her bor du helt ned til stranden og samtidig tæt på byens mange tilbud, og du har således alt til en skøn badeferie lige ved hånden. Siesta Beach består af enkelt møblerede lejligheder, som ligger i lyse bygninger spredt i en dejlig have. Lejlighederne er alle indrettet med tekøkken og kan rumme op til 4 personer. Til lejlighederne hører et hyggeligt poolområde med en skøn udsigt over havet og byen. Her er mulighed for at slappe af på en solseng ved poolkanten med en drink fra baren, og for børnene er her en separat børnepool. Underholdningsteamet sørger for sjove aktiviteter i løbet af ferien, og i det tyrkiske bad kan du gøre huden klar til at tage godt i mod solen, så du kan vende hjem med den helt rigtige feriekulør. Dit ophold i Lejligheder Siesta Beach er uden forplejning, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Lejligheder Siesta Beach anbefales til alle, som vil bo centralt og til en rimelig pris under ferien i Gümbet.

1424,- pr. person

Lejligheder My Home

Lejligheder My Home er et hyggeligt lejlighedskompleks med en rigtig god beliggenhed centralt i Alanya. Herfra kan du gå til den pragtfulde Kleopatra strand, hvor solen, sandet og havet venter. Du kan også gå fra My Home til Alanyas centrum, der bugner af restauranter, butikker, barer og diskoteker. Lejligheder My Home er ikke stort, men her er en hyggelig og afslappet atmosfære. Her er et lille hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse. Vil du forkæle sig selv lidt ekstra, kan vi anbefale at prøve hotellets hamam og massage. Vi anbefaler Lejligheder My Home til både voksne, unge og familier med børn.

1483,- pr. person

Lejlighedshotel Radamanthys

Lejlighedshotel Radamanthys er et hyggeligt lejlighedshotel med blot 17 lejligheder beliggende 500 meter fra stranden, på den populære græske ferieø, Kreta. Lejlighedshotellet er en del af Sunwebs Secrets koncept og ligger hævet over byen. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over the blå hav. Swimmingpoolen er omkranset af solsenge hvor du kan slappe af og nyde feriedagene med en god bog eller en drink fra poolbaren. Lejlighedshotel Radamanthys byder på fine studiolejligheder med plads til 2-4 personer. Lejlighederne har et lille tekøkken, hvor det er muligt at tilberede lette anretninger.Det kan varmt anbefales at tage at leje bil og udforske området i løbet af din ferie på Kreta. Besøg den hyggelige by Rethymnon på turen eller andre maleriske landsbyer. Lejlighedshotellet Radamanthys anbefales til alle, der ønsker en ferie i dejlige omgivelser.

1490,- pr. person

Lejligheder Castello Beach

Tæt på havet og lige i centrum af byen Argassi finder du Lejligheder Castello Beach. Alle lejligheder og studiolejligheder er enkelt, men pænt indrettet og har alle et lille tekøkken, balkon og eget badeværelse. Der er en dejlig snackbar lige ved havet, hvor du kan få lækre drinks og lette snacks.

1490,- pr. person

Lejligheder Bougainvillea

Lejligheder Bougainvillea ligger på et roligt sted, skjult i en farverig have med blomster og oliventræer. Dette hyggelige, lille feriested drives af en meget gæstfri græsk familie, som vil gøre alt for at få dig til at føle dig hjemme. Med den dejlige sandstrand og det hyggelige centrum af Agios Sostis inden for gåafstand, bliver beliggenheden ikke meget bedre. Lejlighederne er moderne indrettede og udstyrede med alle de bekvemmeligheder, du har brug for. Fra din balkon eller terrasse kan du nyde den fantastiske udsigt. Den meget populære taverne serverer lækre græske retter om eftermiddagen og aftenen, som du kan nyde på terrassen. Poolområdet er også et godt sted at slappe af på en solseng, døse lidt hen, bestille en drink og skåle for ferien! Det lyder godt, ikke?

1496,- pr. person

Lejligheder Cretan Family

Lejligheder Cretan Family er et populært lejlighedskompleks, når ferien går til Kreta. Lejlighederne er beliggende i gåafstand til både stranden og centrum af Malia. Det familieejede lejlighedskompleks ligger i fredelige omgivelser og består af rummelige indrettede lejligheder med plads til 5 personer.  Til lejlighederne hører der et lille, hyggeligt poolområde, samt en græsplæne hvor det er muligt at nyde solen fra en liggestol. Den græske familie, som ejer Lejligheder Cretan Family, har også en hyggelig taverna, hvor du kan nyde et godt, græsk måltid. Lejligheder Cretan Family er et godt valg, hvis du ønsker at bo centralt og med god plads til hele familien.

1501,- pr. person

Lejlighedshotel Europa

Lejlighedshotel Europa har en perfekt beliggenhed, når du vil udforske Rhodos by. Den nye bymidte med mange restauranter, barer og underholdningssteder ligger kun et stenkast væk. Derudover ligger den stemningsfulde gamle bydel i gåafstand fra hotellet.  Hvis du vil tage dig en dukkert kan du hoppe i swimmingpoolen lige uden for døren, men det klare blå hav kan også nås efter en kort gåtur.

1534,- pr. person

Golden Sun Boutique

Varme og imødekommende ejere, 15 minutters gang til stranden og moderne møblerede lejligheder... Golden Sun Boutique tilbyder alle ingredienserne til en vidunderlig solferie på Kreta, og centrum af Malia ligger forresten praktisk talt lige rundt om hjørnet. Der er kun 10 minutters gang, før du kan slå dig ned på en af de hyggelige taverner og barer i det gamle centrum. Samtidig kan du nyde freden og roen her. Luk øjnene, mens du soler dig på en liggestol ved poolen, og kom for alvor i feriestemning.

1542,- pr. person

Lejlighedshotel Emerald

Tæt på vandet i landsbyen Kremasti ligger dette familiedrevne lejlighedshotel i rolige omgivelser. Hotelområdet består af flere bygninger med poolområdet i midten, hvor også børnene vil hygge sig. Lejlighederne er rummelige, og perfekt til dig, som foretrækker at holde ferie for dig selv i ro og mag. I landsbyen Kremasti er der flere restauranter, caféer og en bowlingbane, som du med fordel kan besøge på din ferie.Hotellets store poolområde omfatter to store pools og en separat børnepool. På den asfalterede terrasse omkring poolen er der liggestole og parasoller, som indbyder til afslapning. Nyd de store grønne områder, en forfriskende dukkert i poolsne og en legeplads hvor de mindste børn vil hygge sig. Hvis du vil have noget at spise eller drikke, er snackbaren altid tæt på.På stranden er der liggestole og parasoller med jævne mellemrum, hvor du kan ligge og nyde solen. Den dejlige havbrise køler en lidt ned, hvilket påskønnes på de varme sommerdage. På stranden er der flere gode fiskerestauranter og caféer. Hotellet har en snackbar, der serverer både lette retter og gode drikkevarer. Her kan du spise morgenmad, frokost og aftensmad, hvis du ønsker det, eller bare få noget køligt, forfriskende at drikke. Din lejlighed har et tekøkken til dem, der kan lide at lave mad på værelset. Fyld køleskabet med lokalt produceret varer, og nyd den lækre morgenmad på din balkon.

1550,- pr. person

Lejlighedshotel Iphigenia Mythic Retreat

Lejlighedshotel Iphigenia Mythic Retreat er en lille skjult perle beliggende i et roligt område. Det er perfekt, hvis du kan lide at hvile og slappe af, men alligevel ønsker at bo tæt på flere feriesteder og strande. De 12 rummelige og komfortable lejligheder har et enkelt tekøkken og badeværelse. Fra din balkon eller terrasse har du udsigt til poolen og den velplejede grønne have.  Vælg en behagelig liggestol ved poolen, og sørg for at bestille en lækker meze (græsk snack) i hotellets hyggelige bar. De venlige ejere Marianna og Christos har sat mange lækkerier på menuen med et strejf til det græske køkken. Vil du gerne ud og udforske området? Så sørg for at spørge dem om nogle tips og oplev de smukkeste steder og strande, som øen Kreta har at byde på.

1554,- pr. person

Hotel Roxani

Det lille familiedrevne Roxani Hotel ligger i den græske landsby Ammoudara. Det hjertevarme personale sørger for en dejlig velkomst, og de vil dele deres historie med passion. Den smukke sandstrand ligger kun tre minutters gang fra hotellet. På hotellet, midt i den blomstrende have, er der behagelige solsenge, hvor du kan slappe af i solen. Bestil de lækreste snacks og drikkevarer fra poolbaren, og spring i poolen, når du trænger til en forfriskende dukkert!De autentiske værelser tilbyder ultimativ komfort og er udstyrede med fine faciliteter. Du kan virkelig mærke den græske atmosfære her. Det er dejligt at trække sig tilbage til sidst på dagen.

1565,- pr. person

Studios Anika

Studios Anika ligger i udkanten af Falirakis centrum og er en del af Sunwebs Secrets koncept. Her bor du i ferielejligheder i rolige omgivelser, i gåafstand til både centrum og Falirakis dejlige sandstrand. Studios Anika er et mindre, familiedrevet lejlighedskompleks, og her er en dejlig, afslappende atmosfære. Den venlige Latrou-familien står klar med en varm velkomst ved ankomsten. Hos Studios Anika er her et hyggeligt poolområde med swimmingpool, poolbar og solterrasse med liggestole og parasoller. Hver morgen, er der en velsmagende morgenbuffet til at starte dagen på. Indkvarteringen sker i simpelt indrettede, etværelses lejligheder med plads til op til 4 personer. I nærheden af Studios Anika finder du dejlige butikker, taverner, hyggelige barer og diskoteker. Med bus, bil eller cykel er det muligt at gå på opdagelse i større dele af øen. Du kan besøge de smukkeste strande, hvor du kan tage dig en dukkert og den maleriske by Lindos. Studios Anika anbefales til par og familier, der gerne vil bo i hyggelige omgivelser under ferien i Faliraki.

1575,- pr. person