Find din næste charterferie

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed

Butrinti

Albanien Albania

Hotel Butrinti har en rigtig dejlig beliggenhed, blot et stenkast fra stranden. Pool med børnesektion, solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar i højsæsonen. På hotellet er der restaurant, café og lobbybar. Gratis mindre fitnessrum og tennis. Spa med sauna og jacuzzi, der er gratis for gæsterne. Massage mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik, der intensiveres i højsommeren. Musik og lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende i nogle værelser. For at komme til stranden skal en vej krydses. Der kan være mange sten på havbunden ved den nærmeste strand, så vi anbefaler, at du anvender badesko.

Soho Boutique Catedral

Spanien Sevilla

Dette hyggelige boutiquehotel ligger centralt i Sevilla og tilbyder en tagterrasse med pool. Her er også en restaurant, som serverer morgenmad samt en bar, hvor du kan bestille drikkevarer og kigge ud over byens tage.

Hotel La Familia Gallo Rojo

Spanien Alicante

Med et ophold ved Hotel La Familia Gallo Rojo har du en central base i El Campello, kun 5 minutters gang fra Campello strand og Platja del Carrerlamar.

Rove Healthcare City

United Arab Emirates Dubai

Fra Rove Healthcare City - Bur Dubai, som ligger i hjertet af Dubai, er det kun fem minutters kørsel til Mohammed Bin Rashid Universitet for Medicin og Sundhedsvidenskab og Dubai Frame.

Hotel Astoria

Spanien Barcelona

Astoria ligger i centrum af Barcelona, kun 15 minutters gang fra Casa Milà og Montaner Palads.

Hotel Bonanova Park

Spanien Barcelona

Med et ophold ved Hotel Bonanova Park har du en central base i Barcelona, kun 5 minutters kørsel fra Camp Nou og Rambla de Catalunya.

Hotel Ohtels Vila Romana

Spanien Salou

Overnatter du ved Ohtels Vila Romana, som ligger ved siden af en golfbane i Salou, er du kun 10 minutters kørsel fra PortAventura World og Salou Turistkontor.

MedPlaya Hotel Calypso

Spanien Salou

Dette hotel ligger tæt på lokal offentlig transport og Salous centrum.

Konak Hotel Kaleici

Tyrkiet Antalya

FraKonak Hotel Kaleici, som ligger i Antalya (Antalya Centrum), er der kun 10 minutters gang til Hadrians Port og Clock Tower.

Hotel Viladomat by Silken

Spanien Barcelona

Fra Hotel Viladomat by Silken i Barcelona (Eixample) er der kun 5 minutters kørsel til Passeig de Gràcia og Plaça de Catalunya.

Hotel Garbi Millenni

Spanien Barcelona

Med et ophold ved Hotel Garbi Millenni har du en base i hjertet af Barcelona, kun 15 minutters gang fra La Rambla og Boqueria Marked.

Grand Antalya Hotel

Tyrkiet Antalya

Med et ophold ved Grand Antalya Hotel i Antalya (Antalya Centrum) er du kun fem minutters gang fra Clock Tower og Den Gamle Basar.

Hotel Best San Diego

Spanien Salou

Med et ophold ved Hotel Best San Diego har du en central base i Salou, kun 15 minutters kørsel fra PortAventura World og Tarragona Havn.

Hotel Gotico

Spanien Barcelona

Med et ophold ved Hotel Gotico har du en base i centrum af Barcelona, kun få skridt fra Barcelona Katedral og 6 minutters gang fra La Rambla.

Atici Pension

Tyrkiet Antalya

Med et ophold ved Atici Hotel i Antalya (Antalya Centrum) er du kun få skridt fra Hadrians Port og 5 minutters gang fra Karaalioglu Park.

Don Juan Resort affiliated by FERGUS

Spanien Lloret De Mar

Fra Don Juan Resort Affiliated by FERGUS i Lloret de Mar (Llotret Centrum) er der kun 15 minutters kørsel til Lloret de Mar Strand og Tossa de Mar Strand.

Argiro Village

Grækenland Afandou

Overnatter du ved Argiro Village, som ligger ved siden af en golfbane i Rhodos, er du kun 15 minutters kørsel fra Faliraki-stranden og Water Park Faliraki.

Opia Boutique Hotel

Tyrkiet Alanya

Overnatter du ved Konakli Nergis Hotel, som ligger tæt på stranden i Alanya, er du kun 15 minutters kørsel fra Kleopatra-strand og Alanya Aquapark.

Residence Villas Hotel

Grækenland Malia

Med et ophold ved Residence Villas Hotel i Hersonissos, befinder du dig på stranden, blot fem minutters kørsel fra Stalis Strand og Star Beach Water Park.

Hotel Catalonia Born

Spanien Barcelona

Med et ophold ved Catalonia Born i Barcelona (Barcelona Centrum) er du kun 3 minutters gang fra Arc de Triomf og 10 minutters gang fra Barcelona Katedral.

Find hoteller i hele verden

At finde den perfekte ferie behøver ikke at være en besværlig opgave. Med Charterferien kan du nemt og bekvemt finde rejser og gode tilbud fra forskellige rejseselskaber på ét sted. Lad os hjælpe dig med at planlægge din næste drømmeferie, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget - at skabe minder for livet.

Uanset om du drømmer om en afslappende strandferie, en kulturel oplevelse i en fremmed by eller et spændende eventyr i naturen, kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.

Vi mener, at planlægning af en ferie skal være sjovt og stressfrit. Derfor har vi designet vores hjemmeside med fokus på brugervenlighed. Vi henter tilbuddene og rejser direkte fra rejsebureauerne, hvilket gør at priserne og ledighederne for ferierne er up-to-date og du ikke bliver skuffet, når du går videre til rejsearrangøren.

Alle ferier du finder på charterferien er fundet fra rejseselskaber som vi kan stå inde for, samt værende Danmarks største ferieudbydere. Vi håber at vi kan hjælpe dig med at finde frem til din næste ferie, her på siden.