Hotel Anavadia

Hotel Anavadia

Grækenland

Kolymbia

Vælg hotel

En ferie til Hotel Anavadia

Rolig beliggenhed, Omgivet af smukke bjerge, Im√łdekommende og varm velkomst, Nyd all-inclusive.

Andre ferier til Grækenland

Lato Boutique Hotel

I et livligt område fyldt med seværdigheder, Komfortable og moderne værelser, Nyd drinks i tagterrassebaren, Wellnesscenter til at slappe af

Læs mere

Lambrinos Suites

Overnatter du ved Lambrinos Suites, som ligger t√¶t p√• stranden i Platanias, er du kun 1 minutters k√łrsel fra Platanias Strand og 5 minutters k√łrsel fra Agia Marina Strand.

Læs mere

Olympic Studios

På en smal gade i hjertet af Parga ligger lejlighedshotellet Olympic Studios. Hotellet består af 2 bygninger, som ligger i en lille have. Herfra er der kort afstand til Krioneri Beach og havnepromenaden. Receptionen er åben kl. 08.00-14.00 og kl. 17.00-21.00. I nærheden af hotellet findes taverner, barer og butikker. Med sin centrale beliggenhed er det gåafstand til det meste fra Olympic Studios. Til den lange og smukke Valtos-strand kan du enten tage en båd for et par euro, eller nyde en dejlig gåtur gennem Parga. Den centrale beliggenhed og trafikken i området kan i nogle lejligheder opleves som generende. Niveauforskelle og mange trapper indenfor hotelområdet. Lidt slidte fællesområder.

Læs mere

Acropol Tourist

Lejlighedshotellet Acropol Tourist har en perfekt beliggenhed i det centrale Parga, n√¶r havnepromenaden med taverner og shopping. Valtosstranden er 200 meter herfra. Receptionen ligger p√• s√łsterhotellet Hotel Acropol, som ligger ca. 50 meter fra hotellet. P√• Acropol ligger der ogs√• en restaurant, som er en af Pargas bedste. Wifi i receptionen eller i restauranten p√• hotel Acropol (kl. 07.30-24.00). Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 300 meter fra hotellet.

Læs mere

S√łg efter lignende hoteller som Hotel Anavadia

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed