Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

United Arab Emirates

Ajman

Vælg hotel

En ferie til Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

Ajman Saray, a Luxury Collection Resort er beliggende lige ved stranden, og ved det store poolområde er der en pool med separat, lavere afslapningsdel i skyggen. Separat boblepool for voksne og børn over 12 år. Separat børnepool i skygge ved området for hotellets børneklub. Solstole, parasoller og håndklædeservice. Ajman Saray tilbyder en bred vifte af madoplevelser. Restauranten Bab Al Barh serverer sunde salater, grillretter og drinks. Mejhana er en afslappet og moderne à la carte-restaurant, der serverer arabiske og indiske retter med en bar i Marrakesh-stil. Al Shorfa har en à la carte-menu og et udvalg af kager, kaffe/te. Buffetrestauranten Vista er åben til morgenmad, frokost og middag og serverer internationale retter, hvoraf nogle er tilberedt på stationer. Hotellet har også en døgnåben café og en bar. Påklædning om foråret - lange bukser og skjorte til mænd og bukser eller lang nederdel til kvinder og lukkede sko. Fitness-faciliteter. Privat træner mod betaling. Squash og vandski mod betaling. Spa med massage, sauna, dampbad og skønhedsbehandlinger mod betaling. Frisør. Børneklub i hotellets regi. Legeplads udendørs og legerum indendørs. Hæveautomat. Bibliotek. Gratis hotelbus til Dubai Mall samt til lokale gallerier i Ajman. Aldersgrænse På dette hotel må gæster under 18 år ikke checke ind uden at være i selskab med forældre. Bemærk at personer under 21 år ikke må drikke alkohol ifølge alkohol-loven i De Forenede Arabiske Emirater. I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkning tilbagebetales depositum.

Andre ferier til United Arab Emirates

Signature 1 Tecom

Med et ophold ved Signature 1 Hotel Tecom har du en base i hjertet af Dubai, blot 8 minutters kørsel fra Emiraternes Storcenter og 11 minutters kørsel fra Ibn Battuta Shoppingcenter.

Læs mere

Millennium Place Dubai Marina

Med et ophold ved Millennium Place Marina i Dubai (Dubai Marina) er du kun fem minutters kørsel fra Jumeirah Strand og Ibn Battuta Shoppingcenter.

Læs mere

Al Hamra Village Golf & Beach Resort

Med et ophold ved Al Hamra Village Hotel i Ras Al Khaimah er du 3,3 km fra Al Hamra Marina og Yacht Club og 17,8 km fra Dreamland.

Læs mere

The Canvas Hotel Dubai MGallery By Sofitel

Med et ophold ved The Canvas Dubai - MGallery Hotel Collection i Dubai (Bur Dubai) er du kun fem minutters kørsel fra Dubai Creek og Dubai Museum.

Læs mere

Søg efter lignende hoteller som Ajman Saray, a Luxury Collection Resort

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed