Club Castell dels Hams by Palia

Spanien

Afrejse

20/09 2024

Hjemrejse

23/09 2024

Aarhus

2 personer

3288,- pr. person

Gå til rejseselskab

En ferie til Club Castell dels Hams by Palia

Club Castell dels Hams by Palia er et lyst og indbydende All Inclusive hotel beliggende i fredelige omgivelser, ca. 2 kilometer fra den populære ferieby Porto Cristo. Hotellet har mange gode faciliteter for hele familien. Du kan fx tage et spil tennis eller badminton eller forkæle dig selv med en skønhedsbehandling i hotellets spa center. For børnene arrangerer hotellets børneklub masser af sjove aktiviteter i løbet af ferien (her tales ikke dansk), og for familiens mindste vil børnepoolen og den lille vandlegeplads uden tvivl være et hit. Hotellets dejlige poolområde har hele tre swimmingpools og en stor solterrasse med solsenge, som indbyder til afslapning i solen. Hvis du kan løsrive dig fra hotellets behagelige rammer, kan du sommeren igennem benytte hotellets gratis shuttleservice til centrum af Porto Cristo. På Hotel Castell dels Hams kan du glemme alt om at skulle medbringe penge til is og drinks, når turen går til poolen.   Opholdet er nemlig med All inclusive, hvor måltider, drikkevarer, snacks og is indgår i prisen. Club Castell dels Hams by Palia er et af Sunwebs dejlige Selections hoteller, hvor du får rigtig meget ferie for pengene, og vi anbefaler hotellet til især børnefamilier men også voksne, som vil nyde ferien i hyggelige og komfortable omgivelser.

Andre ferier til Spanien

Hotel DWO Les Palmeres

Hotel DWO Les Palmeres har en god, central beliggenhed i den livlige ferieby Calella. Her bor du ganske tæt ved Calellas dejlige sandstrand, som let kan nås via en tunnel. I området omkring hotellet findes et godt udvalg af forretninger og restauranter, og byens centrum kan nås på få minutter til fods. Hotel DWO Les Palmeres er af ældre dato men pænt og velholdt. Her et mindre poolområde samt en dejlig tagterrasse med solsenge og en skøn udsigt over byen. I hotellets lille spacenter kan du for et mindre beløb nyde godt af de dejlige wellnessfaciliteter. Værelserne er indrettet med varme farver, og de største af hotellets værelser kan rumme op til 4 personer. Din ferie på Hotel DWO Les Palmeres er inkl. morgenmad, og du har desuden mulighed for at tilkøbe halvpension. Vi anbefaler Hotel DWO Les Palmeres til alle, som vil bo centralt og tæt ved stranden, når ferien går til Calella.

Læs mere

Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances

Det hyggelige Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances er en moderne ferieadresse, som indbyder til at nyde den lækre spanske varme og dejlige dage på stranden. Her bor du i lyse og hyggeligt indrettet værelser med plads op til 4 personer, og værelser er derudover udstyret med egen balkon med tilhørende udendørs møbler. Så kan du virkelig nyde de lyse morgener og lune ferieaftener. Du finder en skøn sandstrand ca. 400 meter væk fra hotellet, og centrum af Salou ligger ca. 2 km. væk. Er du mere i humør til en hyggelig dag på hotellet, så kan du nyde vejret og en dukkert i hotellets pool. Dit ophold er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. I området lige omkring hotellet, finder du derudover et væld af spisesteder og butikker, så du har gode muligheder for at prøve nogle af de lokale specialiteter. Vi anbefaler Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances til alle, som gerne vil nyde en skøn solferie i rummelige værelser, tæt på strand og bredt antal af spisesteder, barer og butikker.

Læs mere

Lejligheder Panda La Carihuela

Lejligheder Panda La Carihuela er en fin ferieadresse lige i centrum af La Carihuela. Så snart du træder udenfor, er du midt i den billedskønne, bilfri butiksgade fuld af hyggelige restauranter og hyggelige souvenirbutikker. Bag denne gade ligger den endeløse boulevard, der løber hele vejen til havnen i Benalmadena. Hvis du også kan lide at gå på stranden, er dette det perfekte sted, da stranden er virkelig smuk! Og sidst men ikke mindst; Hver dag kommer du hjem til din fine, hyggelige ferielejlighed.Lejligheder Panda La Carihuela ligger ca. 50 meter fra det velkendte Hotel Pedro. Ejeren for Lejligheder Panda er en af ejerne af Hotel Pedro. Derfor er den service, du kan forvente i disse lejligheder, også særligt god!

Læs mere

Lejligheder Las Rosas de Capistrano

Rosas de Capistrano ligger i et roligt område lige uden for centrum af Nerja. Byen er omgivet af bjerge fra flere naturparker og har smukke omgivelser. De smukke hvide lejligheder er omgivet af palmer og passer lige ind i det andalusiske gadebillede. Efter en kort gåtur kommer du til en af Spaniens mest berømte strande, Burriana Beach. Du kan selvfølgelig også tage en dukkert i poolen og derefter mærke varmen i den spanske sol med en drink fra baren.

Læs mere

Søg efter lignende hoteller som Club Castell dels Hams by Palia

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed