Troulakis Village m/ All Inclusive

Kreta

Chania Kysten

5499,- pr. person

Gå til rejseselskab

En ferie til Troulakis Village m/ All Inclusive

Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger, tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias.

Andre ferier til Kreta

Hotel Galini Sea View m/All Inclusive

Dejligt hotel nær stranden i Agia Marina med smuk havudsigt, store solterrasser og en imponerende pool. Hotellet tilbyder All Inclusive, spa, fitness og flere barer.

Læs mere

Galini Sea View m/All Inclusive

Hotel Galini Sea View er et dejligt hotel med den bedste beliggenhed og en flot udsigt til det smukke hav. Hotellet er bygget i en elegant og moderne stil med flotte detaljer og eksklusivt møblement. Imponerende solterrasser med stor flot azurblå swimmingpool, som indbyder til en herlig svømmetur. Hotellet byder på et stort udvalg af feriefaciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Der er gratis liggestole både ved hotellet og ved det mindre poolområde ved stranden med ti

Læs mere

Villa Platanias m/All Inclusive

Villa Platanias er et skønt strandhotel med helt nyrenoverede og meget familievenlige værelser. Hotellet har en suveræn beliggenhed – direkte ved stranden og i kort gåafstand til centrum af Platanias. Solterrassen er placeret med udsigt til stranden og det smukke hav.

Læs mere

Panorama Hotel m/All Inclusive

Panorama Hotel er et suverænt 4-stjernet hotel med en høj beliggenhed og en enestående udsigt over det smukke hav fra poolområdet. Man mærker straks, at der ikke er gået på kompromis med noget på dette dejlige hotel, som har en stor skare af stamgæster.

Læs mere

Søg efter lignende hoteller som Troulakis Village m/ All Inclusive

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed