Nice - En unik blanding af sol, strand og sne

Ferie i Unik blanding af sol, strand og sne

Nice, den charmerende hovedstad i Fransk Riviera, er en destination, der tilbyder det bedste af to verdener: en fortryllende kystby med Middelhavet ved sine fødder og de majestætiske Franske Alper inden for rækkevidde. Dette gør Nice til et ideelt rejsemål for dem, der ønsker at kombinere en afslappende charterferie med spændende skiløb - alt sammen fra én base.

Charterferiens glæder i Nice

Nice er først og fremmest kendt for sin skønne kystlinje og middelhavsstemning. Byens ikoniske Promenade des Anglais strækker sig 7 kilometer langs kysten og indbyder til lange, afslappende gåture med udsigt over Baie des Anges (Englenes Bugt). Her finder man også talrige strande, både offentlige og private, hvor man kan nyde solen og det azurblå vand.

Byens gamle bydel, Vieux Nice, er et must-see med sine snævre, snoede gader, farverige bygninger og livlige atmosfære. Her kan man fordybe sig i provencalsk kultur, udforske lokale markeder som Cours Saleya, og nyde autentisk fransk og italiensk-inspireret køkken i hyggelige bistroer.

Kunstelskere vil sætte pris på Nices rige kulturarv. Musée Matisse huser en imponerende samling af den berømte kunstners værker, mens Musée Marc Chagall byder på en unik oplevelse med kunstnerens bibelske malerier. For moderne kunst er MAMAC (Musée d`Art Moderne et d`Art Contemporain) et must.

Nice byder også på en række parker og haver, hvor Parc de la Colline du Château står ud med sin betagende udsigt over byen og bugten. For shopping og gourmetoplevelser er Rue de France og området omkring Place Masséna ideelle steder at udforske.

Skiferie i de nærliggende Alper

Mens Nice selv er kendt for sin milde middelhavsklima, er de sneklædte toppe i de Franske Alper kun en kort køretur væk. To populære skidestinationer, der let kan nås fra Nice, er Isola 2000 og Auron.

Isola 2000, beliggende ca. 90 km fra Nice, er et moderne skisportssted kendt for sin pålidelige sne takket være dets høje beliggenhed på 2000 meters højde. Med over 120 km pister, der passer til alle niveauer, tilbyder Isola 2000 en fremragende skioplevelse. Ud over alpin skiløb kan besøgende nyde langrendsløjper, en snowpark for freestylere, og endda natkørsel på udvalgte pister.

Auron, omkring 90 km fra Nice, er et mere traditionelt alpint resort med en charmerende landsby atmosfære. Med 135 km pister spredt over tre sektorer, tilbyder Auron en bred vifte af terræn for både begyndere og erfarne skiløbere. Resortet er også kendt for sin smukke natur og panoramaudsigt over Tinée-dalen.

Begge skisteder er let tilgængelige fra Nice med bil eller med regelmæssige busser, hvilket gør det muligt at tage på endagsture eller længere ophold. Du kan finde skirejser til Frankrig på Snowii som finder skirejser fra de mest populære rejseselskaber.

Det bedste af begge verdener

Det unikke ved Nice som feriedestination er muligheden for at kombinere vidt forskellige oplevelser. Man kan starte dagen med en tidlig morgensvømmetur i Middelhavet, nyde en café au lait på en solrig terrasse i Vieux Nice, og derefter køre op i bjergene for en eftermiddag på pisterne. Om aftenen kan man vende tilbage til byen for at nyde en gourmetmiddag med friske skaldyr og lokal vin.

For dem, der ønsker en mere afslappende ferie, tilbyder Nice muligheden for at veksle mellem dage ved stranden, kulturelle udflugter i byen, og måske en enkelt eller to skiture. Den nemme adgang til både kyst og bjerge giver besøgende friheden til at skræddersy deres ferie efter eget ønske og tempo.

Uanset om man er tiltrukket af Middelhavets charme, de sneklædte alper, eller en kombination af begge, tilbyder Nice en unik og alsidig ferieoplevelse, der tilfredsstiller selv de mest kræsne rejsende.

Søg efter charterferier

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed

Charterferien.dk er en søgeportal for charterferier der er lavet til dig for at finde nøjagtig den rejse der vil passe til dine søgninger og kriterier til den rigtige ferie. Vi samarbejder og henter rejser og tilbud fra de bedste rejseselskaber i skandinavien med rejser rundt i hele verden. Vi sælger ikke selv rejserne men belønnes med provision i tilfælde af at du finder den rette rejse herinde fra siden.
Rigtig god fornøjelse.