Hotel Atlantis Beach - All inclusive

Grækenland

Afrejse

11/08 2024

Hjemrejse

13/08 2024

Billund

2 personer

3248,- pr. person

Gå til rejseselskab

En ferie til Hotel Atlantis Beach - All inclusive

Hotel Atlantis Beach er et dejligt All Inclusive hotel med en fantastisk beliggenhed helt ned til den populære Lambi Beach. Den lokale bus holder lige uden for hotellet, og du kan derfor nemt køre den korte tur til centrum af Kos by. Her finder du masser af hyggelige indkøbsgader, hvor du kan slentre rundt og nyde den skønne atmosfære.   Vil du hellere tilbringe dagen på hotellet, kommer du helt sikkert ikke til at løbe tør for aktiviteter. Foruden hotellets sportsfaciliteter sørger underholdningsteamet for masser af underholdning i ugens løb. Hotellets dejlige poolområde er hjemsted for masser af sjove aktiviteter, og her kan du slappe af på solterrassen eller trække dig tilbage til et af områdets skyggefulde oaser med en drink. Da opholdet på Hotel Atlantis Beach er med All Inclusive indgår drikkevarer, snacks og måltider i prisen. Hotel Atlantis Beach anbefales til alle, som vil nyde en afslappet All Inclusive ferie ved stranden.

Andre ferier til Grækenland

Domes Aulus Elounda & All Inclusive - Voksenhotel

Trænger du til at forbyde dig i luksus? Så vælg en ferie på Domes Aulus Elounda. Dette hotel kun for voksne er for ægte livsnydere, forelskede par og passionerede madglade mennesker. Indretningen er fredfyldt og skaber en dejlig atmosfære lige fra ankomsten, så man straks kommer i feriestemning. Alle dine sanser bliver forkælet: nyde lækker mad, spabehandlinger og vågn i de mest fantastiske suiter. Alt her handler om dig...Du vil blive omfavnet af havet, solen og sommerlivet på dette smukke sted; dine D-vitamin depoter vil med garanti blive fyldt op! Hotellet ligger på en privat strand med krystalklart vand i Elounda-bugten, hvor du kan hvile dig på dejlige solsenge med parasoller. I strandbaren kan du bestille de lækreste cocktails, gode iskaffeer og lette snacks. Sørg også for at tage en dukkert i en af de forfriskende swimmingpools, mens du nyder den fantastiske udsigt. Der er ingen mangel på fantastisk mad, og der er så meget at vælge imellem. Domes Aulus har et unikt all inclusive-program, som giver gæsterne mulighed for at opleve ikke kun klassiske retter men også trendy fine-dining. Mens du spiser, vil du også lære om oprindelsen af de forskellige køkkener og smage de mest fantastiske vine. De minder, du skaber, vil vare hele livet... 

Læs mere

Hotel Domes Aulūs Zante & All Inclusive

Hotel Domes Aulūs Zante tilbyder dig en luksusferie i en perfekt og afslappet atmosfære. Dette luksuriøse opholdssted ligger direkte på sandstranden med udsigt over Laganas-bugten. Hotellet har en rig historie og er for nylig blevet renoveret med fine og naturlige materialer.Du vil helt sikkert opleve autentisk græsk gæstfrihed her: alle er klar til at give dig en fantastisk ferie.Alle værelser og suiter er rummelige og smagfuldt indrettet. For dem, der ønsker lidt ekstra, er der også suiter med en smuk udsigt over Det Ioniske Hav. Åbn de franske døre til din terrasse som en god start på en ny feriedag. Om dagen kan du slappe af ved en af pools eller på den dejlige (sand)strand. Der er også en dejlig pool kun for voksne og et område for gæster, der ønsker at slappe helt af. Er du klar til lidt action? Mod betaling kan du også dyrke nærmest alle former for vandsport her.Udover en unik beliggenhed, rummelige værelser & suiter og fantastiske swimmingpools kan du også nyde det gode køkken her. Forkæl dine smagsløg med noget unikt og oplev de vidunderlige kreationer, som kokken serverer hver gang, eller gå på opdagelse i de forskellige og varierede buffeter. Alt dette, kombineret med den betagende udsigt, gør de lune sommeraftener her uforglemmelige.

Læs mere

Søg efter lignende hoteller som Hotel Atlantis Beach - All inclusive

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed