Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive

Sivota

Paleros

3198,- pr. person

Gå til rejseselskab

En ferie til Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive

Beliggende højt ved kysten med udsigt over Ioniske Hav. Morgenmadshotel med værelser nær poolområdet, solterrasse, liggestole, skyggesejl, poolbar.

Andre ferier til Sivota

Thalassa Hotel m/Mini All Inclusive

Thalassa Hotel & Spa er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over Det Ioniske Hav. Hotellet består af flere bygninger, hvor hovedbygningen med lobby- og receptionsområde, bar og restaurant er placeret i bunden af komplekset. Hotellet har masser af plads at boltre sig på og her findes en fin have med grønne og skyggefulde områder.

Læs mere

Esperides Resort m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Det første, der møder dig, når du ankommer med færgen til Meganisi, er Esperides Resort, der troner på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Esperides Resort består af frem rustikke bygninger, hvor hovedbygningen med restauranten er placeret i midten. Alle værelser har balkon med havudsigt eller værelser med udgang til terrasse med havudsigt

Læs mere

Esperides Resort m/Mini All Inclusive & Ø-All Inclusive

Esperides Resort på Meganisi byder på panoramaudsigt, rustikke bygninger med havudsigt, solterrasse med pool og jacuzzi. Transport til strand og Vathi tilbydes.

Læs mere

Thalassa Hotel m/Mini All Inclusive

Hyggeligt hotel med skøn udsigt over det Ioniske Hav, beliggende direkte ved kysten. Thalassa Hotel har pool, poolbar, restaurant og gratis strandfaciliteter. Perfekt til en afslappende ferie tæt på Paleros centrum.

Læs mere

Søg efter lignende hoteller som Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive

Tusindvis af rejser samlet fra de mest populære rejseselskaber

Flyv fra
Afrejse dato
Varighed